Νέα Διοίκηση ΣΕΑΔΑ (μετά τις αρχαιρεσίες της 26ης & 27ης Μαΐου 2021)

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2021

Κύριε Συνάδελφε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 26ης  & 27ης  Μαϊου, καταρτίσθηκε σε σώμα ως εξής:

 

  • Πρόεδρος: Ιωάννης Παπαγεωργάκης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παναγούλιας
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ρίζος
  • Γενικός Γραμματέας: Άλκης Ηλιάδης
  • Ταμίας: Χρήστος Τσούτσουβας
  • Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Μιχαήλ Κανδαράκης
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Κάρολος Κωστόπουλος

 

Σύμβουλοι: Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Δημήτριος Καραμαλάκος, Αλεξάνδρα Κέντρου, Ανδρέας Λεούσης, Εμμανουήλ Λουλακάκης, Μάρκος Πανέττας, Γεώργιος Παπάζογλου και Σπύρος Σακελλίου.

Ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργάκης, ο οποίος επανεξελέγη παμψηφεί για πέμπτη συνεχόμενη φορά Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους, τα ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ζήτησε απ’ όλους να καταθέσουν προτάσεις με νέες ιδέες προσαρμοσμένες στο ιδιαίτερο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί τώρα που η κρίση οικονομική και λόγω πανδημίας βαίνει προς το τέλος της πάνω στα τρέχοντα και φλέγοντα προβλήματα του κλάδου, ώστε να επιδιωχθεί μια πιο αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Προβλήματα όπως η λειτουργία του επαγγέλματός μας στα νέα δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής, το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό τέθηκαν σε πρώτη προτεραιότητα.

Σημειώνουμε ότι ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαγεωργάκης ευχαρίστησε θερμά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοικήσεως και έδωσαν το παρόν,  δια ζώσης ή ηλεκτρονικά, συμμετέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στη μεγαλύτερη εκπροσώπηση του Συνδέσμου μας στο Δευτεροβάθμιο Όργανο την  Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξαρτήτων Εμπορικών Αντιπροσώπων Εισαγωγής-Εξαγωγής  & Διανομέων.

Εξελέγησαν δέκα επτά Αντιπρόσωποι, κατά σειρά εκλογής, οι κ.κ. Δημήτριος Καραμαλάκος, Άλκης Ηλιάδης, Ιωάννης Παπαγεωργάκης, Χρήστος Τσούτσουβας, Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Κάρολος Κωστόπουλος, Μιχαήλ Κανδαράκης, Δημήτριος Παναγούλιας, Ιωάννης Ρίζος, Γεώργιος Παπάζογλου, Παναγιώτης Καραμαλάκος, Σπύρος Σακελλίου, Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Παναγιώτης Περγαμηνέλλης, Μαρία Αλούπη, Αλεξάνδρα Κέντρου και Πηνελόπη Τσούτσουβα

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Παπαγεωργάκης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ 
Άλκης Ηλιάδης