Παγκόσμια Βάση Δεδομένων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Μια εκσυγχρονισμένη υπηρεσία της Ομοσπονδίας και των Συνδέσμων Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων στα μέλη τους, για διεύρυνση των εργασιών και του επαγγελματικού ορίζοντα των Αντιπροσώπων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η «Διεθνής Οργάνωση Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων» (Internationally United Commercial Agents & Brokers – IUCAB) δημιουργεί μια Βάση Δεδομένων (Data Base) που θα περιέχει το σύνολο των Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων που είναι μέλη στους Συνδέσμους ή στις Ομοσπονδίες που αποτελούν την IUCAB.

Πρόκειται για ένα “μηχανισμό αναζήτησης” (search engine), με σκοπό να παρουσιάσει στο Διαδίκτυο (Internet ή αλλιώς World Wide Web) τους Εμπορικούς Αντιπροσώπους και να δίνει, μέσω της Βάσης Δεδομένων, τη δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης Εμπορικών Αντιπροσώπων για τις επιχειρήσεις που τους χρειάζονται για την προώθηση των προϊόντων τους.

Για να γνωρίσετε αυτήν την προσπάθεια επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της IUCAB, της εταιρίας INCREON, που είναι επιφορτισμένη με την κατασκευή της Παγκόσμιας Βάσης Δεδομένων, και τη μηχανή αναζήτησης.

Ο Σύνδεσμος μας, των Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Αθηνών (ΣΕΑΔΑ), υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ανεξαρτήτων Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων (ΟΣΑΕΑ), μετέχει σε αυτό το Πρόγραμμα δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του ΣΕΑΔΑ να καταχωρηθούν σε μια μηχανή αναζήτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση η οποία θα παρουσιάζει το αντικείμενο των εργασιών τους και θα παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε κάθε έμπορο, βιομήχανο και εν γένει προμηθευτή αγαθών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με τη βάση αυτή των δεδομένων θα καθίσταται δυνατή η εξεύρεση αντιπροσώπων από τους οίκους και εξεύρεση από τους αντιπροσώπους οίκων προς αντιπροσώπευση.

Για την πραγμάτωση του σκοπού αυτού καταρχήν χρειάζεται η άδεια – έγκριση του καθενός από εσάς, ως Μέλη του Συνδέσμου μας, για την παροχή των στοιχείων της επιχείρησής σας προς καταχώρηση στη Βάση Δεδομένων της IUCAB.

Αρκεί
* να κατεβάσετε την φόρμα με τα στοιχεία του μέλους ΣΕΑΔΑ
* να συμπληρώσετε την φόρμα, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία σας, με τους «ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – Product» και τους «ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΩΝ – Purchaser» και
* να την αποστείλετε.

Το αρχείο Κατάλογος Προϊόντων, σε ελληνικά και αγγλικά, περιέχει τους κωδικούς ανά είδος (αντικείμενο εργασιών). Οι Κωδικοί αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για την καταχώρηση στη Βάση Δεδομένων των Προϊόντων που εκπροσωπείτε:
* ανά Είδος-Προϊόν [αντικείμενο εργασιών] (Product and Product Range Key) καθώς και
* των Πελατών που εξυπηρετείτε (Purchaser and Customer Group Key).

Σε περίπτωση που αντιπροσωπεύεται κάτι εξειδικευμένο δηλώστε το ξεχωριστά, χωρίς κωδικό, για να καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων.

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, βρείτε τους κωδικούς που αντιστοιχούν στο αντικείμενο των εργασιών σας, συμπληρώστε τη φόρμα επιβεβαίωσης στοιχείων μέλους και στείλτε τη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή φαξ στα γραφεία του Συνδέσμου μας ώστε να έχουμε τα αρχεία μας πλήρως ενημερωμένα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Παπαγεωργάκης

Ο Γενικός Γραμματέας
Άλκης Ηλιάδης