Καταρτισμός σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου

images (5)Ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργάκης επανεξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 2ας & 3ης Απριλίου και  καταρτίσθηκε σε σώμα ως εξής:

 

Πρόεδρος: Ιωάννης Παπαγεωργάκης

Α’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παναγούλιας

Β’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αναγνώστου

Γενικός Γραμματέας: Άλκης Ηλιάδης

Ταμίας: Χρήστος Τσούτσουβας

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Μιχαήλ Κανδαράκης

Αναπληρωτής Ταμίας: Πελοπίδας Γεωργιάδης

 

Σύμβουλοι: Δημήτριος Καραμαλάκος, Μιλτιάδης Καυκαλέτος, Αλεξάνδρα Κέντρου, Κωνσταντίνος Λεντούδης, Ανδρέας Λεούσης, Μάρκος Πανέττας, Σπύρος Σακελλίου και Ιωάννης Ρίζος.

 

Ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργάκης αφού συνεχάρη όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ζήτησε απ’ όλους τους Συμβούλους να καταθέσουν απόψεις, προτάσεις και λύσεις πάνω στα τρέχοντα θέματα και προβλήματα του κλάδου, ώστε να επιδιωχθεί μια πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

 

Με την ευκαιρία της παρούσας Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαγεωργάκης, έχοντας σκοπό και στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στην άσκηση του επαγγέλματος του Εμπορικού Αντιπροσώπου, απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και ζητά την καταγραφή και αποστολή με επιστολή ή e-mail στο Σύνδεσμο συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ώστε να επιδιωχθεί λύση ή βελτίωσή τους μέσω δράσεων και προτάσεων που θα αναλάβει ο Σύνδεσμος προς τις αρμόδιες αρχές και φορείς.

 

Προβλήματα όπως το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό θα τεθούν  σε πρώτη προτεραιότητα.

 

Σημειώνουμε ότι στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου εξελέγησαν ως Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξαρτήτων Εμπορικών Αντιπροσώπων Εισαγωγής-Εξαγωγής  & Διανομέων, κατά σειρά εκλογής, οι κ.κ. Δημήτριος Καραμαλάκος, Ιωάννης Παπαγεωργάκης, Άλκης Ηλιάδης, Ανδρέας Λεούσης, Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Μιχαήλ Κανδαράκης, Χρήστος Τσούτσουβας, Κωνσταντίνος Λεντούδης,  Κωνσταντίνος Αναγνώστου.

Leave a Reply